Bubi, a jó isten Creative Commons License 2020.09.22 0 0 56

Elmondom, így kell rendesen feltenni a maszkot a szekrénytetejére, vagy a könyvespolcra, lehetőleg ennek is a tetejére, minél fennebb annál jobb, de lényegében, ahol van hely oda tesszük, árnyékos legyen, az se mindegy, na, ha megvan a hely vagy itt vagy ott, ajánlanék 1 szalvétát alája, rá a szalvétára, aztán mondjuk a maszkra rá még 1 szalvéta és most jön a LÉNYEG: igy ahogy ott van a maszk a 2 szalvéta között a megfelelő helyen, szekrényen, kell rá tenni néhány KÖNYVET. Igen, könyv, olyan amiben lapok vannak, újabban én is kezdem már elfelejteni, nem fogtam a kezemben könyvet hohó, nem tudom mióta, de van itthon, visszatérve, ott a maszk a maszkalón, és rátesszük a könyveket, mindenki annyi könyvet tesz amennyije van, arányosan, ki mennyire érzi magát gazdagnak, műveltnek, aki vékonyabb elég 3 könyv, Jókay, Móricz és még 1 akármelyik, Mikszáth,1 is elég aki annyira sovány, na s aki műveltebb, gazdagabb, gazdagabb a könytár ottnon az tehet nyócat tízet tizenkét könyvet, Victot Hugo, Stendhal, stb, felteszel 20 Révay lexikont, SOSE LESZEL KORONAVIRUSOS, EZ 10000%...Becs'szóra mondom, nem viccelek..

...........................................................................

Akkor lesz mindenki boldog, ha rendesen felteszitek a maszkot

A POLCRA

VAGY A SZEKRÉNYTETEJÉRE ..:D

...RENDESEN!  :-)

Előzmény: snvc (133343)