Mészáros András
2020.09.20
|
|
-1 1
48105
|
Az "ilyen beszédet senki nem szerit" ne haragudj vissza olvastam de semmi személyeskedőt,sértőt nem találtam a hozzászólásomban. Kiemelnéd a melyik része nem "tetszett" a beszédemnek?? Típus idegen,más teljesítményű motor beszerelését nem bünteti a törvény! Prototípus igénylési típusbizonyítvány kell csupán hozzá! (ja és egy valag pénz és idő) Egyébként pedig ne haragudj! Magamból indulok ki mindig! Szóval ha valakinek segítséget,tanácsot adok az úgy kezdődik hogy telefon! Ebben az esetben viszont így működött: Moped autó fórum------- Facebook------üzenet------- és semmii....... Mire facen "legépelted az este írok" mondatot,ezzel az erővel a telefonszámodat is legépelhetted volna azzal a megjegyzéssel hogy este 6 után keress.... (tudom ez csak egy hülye logika,jellemző rám) Ne haragudj hogy megpróbáltam telefonon beszélni veled és a maruti vs tico váltókról egyeztetni kb 2 percben. Gondolom vigyázni kell az inkognitódra egy tanu-védelmi program keretein belül,én meg itt majdnem elcsesztem az inkognitódat! Bezzeg Gázos Sanyi, na neki van telefonja pedig ő aztán elfoglalt egy szaki!Apropó: Sanyi rég hallottunk felőled! Üdvözöllek innen is! :) |
Előzmény: Sándor P (48104)
|
|