Törölt nick
1999.08.05
|
|
0 0
129
|
Udv MGperY!
Nem dolgozom rossz helyen, megfizetnek. Na nem nagyon busasan, de megfizetnek.
Az igenyek itt olyanok hogy flexibilisnek kell lenni ahhoz, hogy az osszes feladatot el tudjam latni. Nem valosithatok meg peldaul egy web-es projektet valamilyen VisualBasic nyelven (meg VBScriptben sem), ezert kenytelen vagyok elmelyulni masban is (Java, ActiveX [na hagyjuk a lekicsinylo hozzaszolasokat, ezen _kell_ programoznom], Java (Applet, Script, Servlet), HTML 4.0 etc.). Csak az a zavaro, hogy nem ismerem tisztessegesen egyiket sem, csak ugy felszinesen.
Ezt mostanra kezdem kikuszobolni azzal, hogy az osszes itt fellelheto irodalmat atolvastam, igy vannak fogalmaim a felhasznalt nyelvekrol. De hogy jo lennek valamibol.... A jo mester holtig tanul. Mindig csak arra kell rajonnom, hogy mennyi minden van, amit meg nem ismerek. Es ez igy helyes. Meg az is megnyugtat, hogy van tudasszomjam. Most nem a "Non vitae, sed scolae discimus." esete forog fenn, hanem magamnak tanulok. Ez igy megnyugtatobb, es sokkal alaposabb is vagyok. (Tudom, hogy a kozmondas eredetileg forditva van, de az iskolasok ironiabol, vagy a tanarok minositese vegett gyakran megforditjak. )
Roviden ennyit
Udv
Lord_Oberon |
|