És ez a vallás, ami nem vallás, de ez politikai vallás mert az alapitó alúlírott eredetileg politikusnak indültem készültem. De nem közönséges politikusnak, valami NAGYOBBNAK, mert NAGY volt otthon baj, elmondom majd, hóditónak készültem gyerek korom óta, nyóc éves korom óta.Volt egy kicsi NAGYOBB családi perpatvar és én mint kicsi matekes, a matek befuccsólt, maradta művészet, és a harcművészet, a boksz, és a politika, elindultam Erdélyt visszavenni, nyóc évesen ahogy mondtam. Volt némi vergődés a családban már születésem előttről, apám barnább volt anyám túl fehér és kirobban az ami ilyenkor ki szokott robbanni.
S mondom, vergődés, minden oké, de igy egyszer csak a TÚLVILÁGON ébredtem fel, persze azelőtt már voltam nem egyszer nem százszór alkoholos tudathasadásban de ezt rosszul mondom, magyarán megszakadt a film, de ez a TÚLVILÁG ahova átugrottam egy ilyen filmszakadás alkalmával, ez már nagyobb lövés volt, nem egyszemélyes, többen voltunk, indulásból ketten, aztán nyolcan tizen. És már SZEANSZ volt, dédnagyapámról -Atkári Farkas, ács - hirlett hogy foglalkozott szellemidézéssel, s a fia azaz nagyapám is el tudott eltatni egy csirkét, tyúkot állitólag én ezt se láttam, de a család tagjai - állitólag ezt látták mert Farkas performanszainak kapcsán nem találkoztam szemtanukkal. József, nagyapám anyai, egyszer szabómester, aztán géplakatos, táncolt, sielt, ökölvivott és elég szépen énekelt. Jóska beteg volt, ágyéksérve lett korán, de élt, 76 évesen halt meg.
Na de..VERGŐDÉS ...SZEANSZ...TÚLVILÁG...HÓDITÓ - ból egyet gondoltam, hopp, asszontam, isten leszek! És az lettem...
Vagyok reformátyus de gyenge hivő, nincs és nem volt túl mélyen a lelkemben a keresztyém vallás, ami mégis, az ÜNNEPEK, azokat szerettem, szeretem mai napig, a bejglit is mákost dióst somogyi kiflit, kalácsokat stb..
Ez a topik jó lenne, de mégsem egészen jó, mert itt Vallások isten nélkül, na jó, de nálam istenek vallás nélkül kéne legyen, hát majd valamikor esetleg nyitok egy ilyet, addig jó lesz ez is.
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=155813189&t=9104926