Igen, én is úgy ötven-hatvan között saccoltam volna a végét, a 80 kicsit soknak tűnt. Nem tudom, mit nézett ki belőlem a tag:(
Erre gondoltam én is: darabokból is összejöhet a terület, egymástól független megrendelésekből. Mindegy, a főtémára visszaérve a helyzet változatlan úgy is: a "profi" szükségszerűen másként fogja -és kell is neki- kezelni a beszerzést és a haváriákat, mint a csak ház körül ténfergők (bocs, ez vicc akart lenni). Ám pl. az én fotelkaszás helyzetemben -amennyiben jellegzetesnek lehet venni- nincs bevétel a munkából (viszont kiadás az elvégzetlenségből könnyen adódhat...), de kénytelen vok mégis ugyanúgy hozzáállni, mint a "profi" - hát ez van, vállaltam, nem volt kötelező:D
Sajnos mostanra az enyém nagy része is majd' olyan, mint egy temető, csak éppen elhunytak nélkül... A hangyák feldombozták, a vadak kigödrölték, az időjárás kiárkolta:( Ja, és mindez csak akkor válik nyilvánvalóvá, ha már leteperted fölüle a derékig-vállig érő gazt (ami szerencsére azért eléggé egynemű).
Tavaszig várok a nagyjával, akkorra lenyomja a szárazát a hó (ha lesz), sokkal átláthatóbb lesz. Sajnos szárzúzó most már szóba sem jöhet még egy ideig, csak olyan kis területen és szórványosan, hogy azért moccannia sem érdemes. Kaszának viszont sok, ha józanul nézzük. Ha nem, akkor is:( Van egy gyümölcsös rész, inkább azt takarítom ki ősz végéig, annak legalább lesz értelme és látszatja is. Az is elég izgalmas a letört ágak, néhol egymásra dőlt fák miatt:D.
Azért tudnak lenni macerás munkák, amiket másnak pénzért sem vállalnék... Láccik ebből is, hogy fotelkaszásnak is kényelmes vok:D