ds9 Creative Commons License 1999.08.03 0 0 1989
Köszönet mindenkinek a 2000. hozzászólással kapcsolatban.

A bevételekről csak annyit, hogy legnagyobb meglepetésemre a film tegnap visszatornázta magát a 8. helyre és megint 1 millió dollár fölé került és nem utolsósorban most a Big Daddy-t is megelőzte.
A bevétel: 1,089,000 dollár
Összbevétel: 408,597,000 dollár.

A film az USA-ban ( múlt hét óta ) All Time No.3, nemzetközileg pedig ( USA + többi ország ) All Time No.10 ( 575.7 millió dollárral ).

A mai napon végre sikerült összeszednem egy értelmes minőségű SW:TPM kópiát ( mivel én már láttam moziban 5x, ezért csak jó minőségűt vagyok hajlandó megnézni ), ami az általam az USA-ban vásárolttól ( New York, fekete ember, Times Square ) jelentősen eltér ugyanis azt meg sem lehetett nézni olyan tré volt.

Amit ma láttam ( ugyanis megnéztem ), rosszabb minőségűbb volt mint egy gyári videokazetta, de elérte a 3-as minősítést nálam ( összehasonlításképpen a netes változatok nálam a 0 kategóriába sorolandók ).
16x9-es képméret ( nem mozog, nem moziban lett felvéve ), relatíve jó minőség ( a színek a helyükön, a kép kissé életlen ) és működő ( !! ) Dolby Surround hang, állítólag a héten hoznak nekem egy S-Vhs változatot is, remélem az jobb minőség lesz, még ennél is.
Egyetlen egy baja van csak ( azon kívül, hogy azért ez nem az igazi ), hogy hindu vagy milyen felirat van rajta ( bár lehet thai is, egyiket sem fogom igazán ).
Projektoron néztük meg ( 1024x768, 2,4 millió pixel ) és döbbenetes volt, jó nem egy mozi minőség, de a bemutatóig így már csak kibírom megint.