Ez az, amire én is gondolok. Fotelkaszás vagyok elismerten, de profi géppel, és sajna sokszor nehéz feladatokkal.
1. Egyáltalán nem mindegy, hogy hányszor romlik el a dög, mert a meló-kiesés is veszteség. Tehát egy jobb gép, ha kevesebbszer hibásodik meg, többet keresel/dolgozol vele.
2. A munka-komfort nagyon sokat jelent. Ha 2-3 nap után nem tudod a kezedbe venni, mert éjjel-nappal bizseregsz, b@xhatod az olcsóságot.
3. Többször tapasztaltam, hogy azonos mennyiségű benzinnel többet tudok dolgozni, mint az olcsóbb kollégák.
4. Előző ponthoz kapcsolódóan ez erőben és így a munka minőségében is megnyilvánul.
Mielőtt letolnátok, hogy könnyen pofázok, hitelre vettem a 343-at, nem volt választásom, mert az erdészeti felügyelet hátulról megkínált volna. Csóró voltam, de nem bántam meg! Pedig nem volt rá anyagi kapacitásom, de kiszenvedtem. Ja, és 13 éve megy panasz és jajszó nélkül!
Az a baj, hogy hiába veszek olcsó gépet, nem csak az a szempont, hogy azonos időtartam alatt az 5 kínai olcsóbb-e, mint az egy német/svéd/japán/olasz. A gond az, hogy újonnan sem hozza azt a minőséget, és erőt, mint a prémiumok. Próbáltam, botrányos. Én tudom, hogy nem mindenki milliomos. Én sem vagyok az. A permetezőm pl kínai. Leggyakrabban azt gondolom, hogy fel kellene gyújtani. Hiába működik jól, de attól még egy rakás sz@r. Kész, ennyi. Bocs, hogy épp pont neked írtam le, de ebben a hosszú eszmefuttatásban pont téged láttalak a végén.;)