Előrebocsájtanám, hogy sosem szedtem semmiféle kábítószert, de hatásukat történetesen ismerem ( egy időben techno partikat szerveztem és volt szerencsém a közönség viselkedését szemlélni, ezért is hagytam abba ).
Azok a külsőségek ahogy az úriember viselkedett igencsak emlékeztetnek a speed néven ismert kábítószer fogyasztására ( ha nem fideszes képviselő volna akkor is ).
Amikor először hallottam a dolgot, akkor én is azt hittem, hogy be volt rúgva vagy rájött az 5 perc, bár ez azért nem mindennapos dolog.
De amikor az ásványvíz nagymértékű fogyasztása szóba került, akkor én is elgondolkodtam a kábszeres variáción.
Most, hogy mások is felvetették nem annyira vagyok benne bizonytalan.
A speed látnivalóan agrasszívvá teszi azt a személyt aki fogyasztja és nagyon megnő az ásványvíz fogyasztási igénye ( techno bulikon üdítőital nem is nagyon fogy csak ásványvíz ), tehát arra a viselkedésre amit előadott nagyon erősen ráillik az, hogy kábítószert fogyasztott.
Sőt azt hiszem az is lenne a legmegnyugtatóbb ( bizonyos szempontból ) ha azt fogyasztott volna, mert szerintem, értelmes, normális ember ( pártállásra való tekintet nélkül ) így nem viselkedik, vagy újra kéne definiálnunk az értelmes, normális viselkedés alapjait.
Egyébként, mint nem fidesz szavazó ( nagyon nem ) eléggé elitélem az ügyet, szerintem így nem illik, nem lehet viselkednie egy országgyűlési képviselőnek.
És ha mondjuk egy Mszp-s tette volna ugyanezt, akkor is így vélekednék, sőt akkor még szégyelleném is magamat.
Talán ezen kéne elgondolkozni.