Motorsport Manager - Predator Challenge - WMC - 2025-ös szezon
Mondtam már, hogy van baj? :)
Június van, 6 futamon vagyunk túl, azóta sem sikerült a pontszerzés, az elnök morálja kezd kritikus lenni. Kezdek komolyan aggódni, hogy kirúg majd. A szezon végi vállalás szerintem így is meglesz, úgyis lesz majd futam, ahol az AI bénázik, de ez, hogy minden futamon 9% morált vesztek ez gáz.
Ja igen, említettem egy új kombót az új tervezőmmel. Erről pár szót. Íme a saját hozott cuccai:
Szóval rájöttem, hogy rengeteg pénz, de főleg rengeteg plusz idő a jobb cuccokat megépíteni. Egy sima epic alkatrésznél +9 nap elmegy. Ezért kerestem egy olyat, akinél szinte mindegyik felhasználható minden esetben, mert a saját képességek nem kerülnek plusz napokba, és bónuszként pénzbe sem. Ráadásul úgy, hogy az eddig használt kombó is megmaradt: mégpedig epic szinten a random legendary komponens. Szerintem ez a legOP-bb képesség a játékban, már az előző tervezőmnél is ezt használtam.
Igaz, hogy így enyém lett a földkerekség legdrágább főtervezője (többet keres mindkét pilótámnál), de bőven behozza az árát.
Na és akkor a motor. Elmentem epic szintig, és semmi előrelépés, még mindig 7. a motorom a mezőnyben.
Szóval radikális döntést hoztam: az idei szavazásomat ellövöm arra, hogy jövőre egyen motorok legyenek. Így annulálom a többiek előnyét. Utána azt sem bánom, ha azonnal fejleszthetőek lesznek, mert azonos szintről indulva tuti lehagyom őket.
Na és akkor a végére jöjjön a legnagyobb WTF, amilyet még ebben a játékban nem láttam: a vadiúj ukrán pilótám, 3 éves szerződéssel az egyik futam után a semmiből ezt köpte:
És nem szarozott, két nap múlva már a csapaton kívül volt, egyszerűen visszavonult.
Namost képzelhetitek a szezon harmadánál mennyi szerződés nélküli (top) pilóta van. Az egyetlen, aki szóba jöhet az Wilson, akit tavaly küldtem el. Remélem vissza tudom csábítani...