És a szomszéd ezt hallgatja 1-2 ,méterről?
Nagy élmény lehet.
Megismétlem: a 3-4 méterre lakó szomszéd semmit nem hall, azt se tudja, hogy megy, vagy áll-e a gép.
Aki nem látott-hallott még ilyen gépet működni - annak lehet, hogy hihetetlen - de azt is vegye számba, hogy a hanghatás teljesen más szabadban, a természetben - mint egy zárt helységben.
Ki lehet próbálni valamilyen hang-lejátszóval, hogy ami combos hangerőnek számít mondjuk bent, a lakókocsiban... az igen halvány lesz, ha kivisszük a szabadba.
Ráadásul a kempingnek van egy saját alapzaja - a lombok susogása, a gyerekek visitozása, a madarak pofázása, a belső járműforgalom. Ezekhez képest a klíma zaja kotyfitty a szabadban.
Az én klímámat kipróbáltam az elősátorban - és kifejezetten hangosnak találtam, tartottam is tőle emiatt.
Kivittem a szabadba, a lakókocsi mögé - és szinte semmit nem hallok belőle odabent, de már 2 méterre től odakint is fülelni kell, hogy hallatszodjon.
Ráadásul a Fisher egy kifejezetten halk, és nagyon jól csillapított szerkezet - annyira, hogy itt bár a bódéra van akasztva, semmilyen rezgést nem ad át a kasztninak.
.