endrebá Creative Commons License 2020.08.24 0 0 931

Meló közben vettem fel - de ahhoz hogy neked a vendéged lehessen, nem kell mozdonyfényszóró.

..jó az autóé is.

Ahogy bokától felfelé előtűnik egy angyali jelenség.. biztos megszögelnél neki kispolszkival is.

:-)))

Igor..  hogy topikhűek is legyünk, véleményezd kérlek azt a női hozzáállást, amit ezzel a cikkel kapcsolatban tapasztaltam :  https://lifetilt.hu/a-megbaszodott-parkapcsolatok/

Amikor nőtől kértem véleményt a cikkről, akkor hevesen tiltakozott az általánosítás ellen, hogy nem ilyenek ááám a nők, csak vannak közöttük ilyenek is.  (a cikk közepétől tárgyalt viselkedésűek)

Én azt vetettem ellene hogy általában ilyenek a nők, csak vannak köztük egyen-ketten nemilyenek.  De neeeem-neeem.. ő nem ilyen, és bár ismer ilyen viselkedésűt is, ő az általános és nem az az OLYAN.

Aztán mikor meghallotta hogy egy angyallal találkoztam, egyből az jutott eszébe hogy ő persze csak pinát képes adni, ilyen csodát nem..  Önkéntelenül és azonnal igyekezett megszégyeníteni.  közben pontosan és világosan tudja és érzi és bizonygatná hogy ő aztán abszolúúút nem olyan mint amilyennek a nőket írja a cikk.

A véleményedet arról szeretném kérni, hogy szerinted lehet-e nőktől nőkről objektív véleményt várni.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (930)