Meló közben vettem fel - de ahhoz hogy neked a vendéged lehessen, nem kell mozdonyfényszóró.
..jó az autóé is.
Ahogy bokától felfelé előtűnik egy angyali jelenség.. biztos megszögelnél neki kispolszkival is.
:-)))
Igor.. hogy topikhűek is legyünk, véleményezd kérlek azt a női hozzáállást, amit ezzel a cikkel kapcsolatban tapasztaltam : https://lifetilt.hu/a-megbaszodott-parkapcsolatok/
Amikor nőtől kértem véleményt a cikkről, akkor hevesen tiltakozott az általánosítás ellen, hogy nem ilyenek ááám a nők, csak vannak közöttük ilyenek is. (a cikk közepétől tárgyalt viselkedésűek)
Én azt vetettem ellene hogy általában ilyenek a nők, csak vannak köztük egyen-ketten nemilyenek. De neeeem-neeem.. ő nem ilyen, és bár ismer ilyen viselkedésűt is, ő az általános és nem az az OLYAN.
Aztán mikor meghallotta hogy egy angyallal találkoztam, egyből az jutott eszébe hogy ő persze csak pinát képes adni, ilyen csodát nem.. Önkéntelenül és azonnal igyekezett megszégyeníteni. közben pontosan és világosan tudja és érzi és bizonygatná hogy ő aztán abszolúúút nem olyan mint amilyennek a nőket írja a cikk.
A véleményedet arról szeretném kérni, hogy szerinted lehet-e nőktől nőkről objektív véleményt várni.