Hat napja, augusztus 11-én ezeket kérdeztem az MGKE Elnökségének egyik tagjához címzett üzenetben:
- Van-e joga önállóan dönteni személyek TuHu-n belüli sorsáról Old Eye-nek?
- Megvonhatja-e önhatalmúlag valakitől a szólás lehetőségét, illetve a munkavégzés lehetőségét?
- Ha nincs, azaz ha az Elnökség dönthet a fórumhasználati jogosultságról, akkor miért nézik ezt mégis el neki?
- Ha nincs a korábbi szerkesztési munkámmal szemben érdemi, minden közreműködő által ellenőrizhető kifogás, akkor mi ad indokot ahhoz, hogy egy önként vállalt tevékenység folytatásának lehetőségétől megfosszanak?
- Ha már mégis meglépte az önkényes lépését Old Eye, akkor nem volna legalább annyi elvárható, hogy erről nyíltan tájékoztasson? Nem csak engem, a TuHu közösségét is?
- Végül, milyen gondolkodásmód az, amely minden üzenetet meg nem történtként kezel úgy, hogy egyikre se válaszol? (Ez egyaránt áll Old Eye-re és az MGKE Elnökségének minden tagjára.)
Már-már teljes természetességgel erre sem érkezett válasz.
Soha nem gondoltam volna, hogy fél tucat begubózott személy így járjon el valakivel szemben, s további kb. fél tucat ennek örüljön, megnyugvással töltse el őket.