albagabi Creative Commons License 2020.08.13 0 1 96209

Én is magamra vettem,hogy kevés a hozzászólás. Valóban keveset írok,de mindig elolvasom az itt megjelenteket. A csapattól én is sokat várok. Vojvoda megszerzéséről én már nem is álmodtam,de nagyon örülök neki. Van egy személyes emlékem Vele kapcsolatban még az első paksi évéből,azóta én felnézek Rá,meg ahogy a hátán vitte a megroggyant Olajt az tiszteletreméltó volt. Szóval Ő többet jelent,mint bármelyik légiós az országban. A légiósokból a tavaly Mo-n játszottakról tudok szólni,nálam Ők bent voltak a bajnokság 5 legjobb légiósa között. Most nálunk lesznek,tehát Dáviddal együtt ez már három. Azt gondolom ott vagyunk a Falco mellett a keretet illetően,remélem ki is jön a minőség. Én Forraynak is örülök,elvileg idevalósi,és biztos vagyok benne hogy nagyon örül ennek a lehetőségnek,és mindent megtesz a sikerért. Azt nem tudom értelmezni,hogy ki minek örül meg miért bánkódik itt,de elég szomorú lenne,ha egy ilyen erősségű és emberi minőségű csapat mögé sem állna oda egy emberként a közönség. 

Előzmény: Törölt nick (96205)