Kisszóda Creative Commons License 2020.08.09 0 1 872

Sziasztok.Nekem olyan gondom van hogy februarban 1" kedves"ismerősömtől megvásároltam költségmentes, folyamatosan szervizelt, 2004 evj 2.0 dti motoros astrat.. A  jelenseg kb 1 honapja kezdődött, inditás után kb 10 masodperc leállt az auto, többszöri proba utan sem indult, elhuzattuk autoszerelőhöz ahol ki is derült hogy fekete a gazolaj... Szűrőcsere, leengedtek az üzemanyagot, légtelenités stb... Az auto szuper... Kb 1 hét, ugyanaz a probléma, a szerelő kicsit idegesen hogy mi a franc van, lehet nagy a baj de nem tudja vallalni csak 3 het mulva... Autot elhuzattam masik szerelőhöz, ahol kiderült hogy korom fekete a tank, kannazgattam e valahol, mondtam én nem, az előző tulaj lehet,, es kiderült hogy kannázgatott de nemvolt soha semmi gondja... A munkát elvegeztek, tankcsere, szűrő, gázolaj leenged, stb, kész az auto... Megnyugodtam hogy ennyi volt,, de sajnos eltellt 2 hét és ugyanaz a jelenség, az auto beindul, de par masodperc es és leáll az auto,, többszöri inditásra beindul, es szépen ketyeg, de eltelik par ora és ugyanaz a jelenség,, ha gázt adok akkor átesik a holtponton es nemáll le,, de idegesit nagyon hogy mi lehet,azt hogy lelevegősödik azt nem hinnem.. Köszönöm a segitséget, hátha valaki tud valami okosat... :)