Gozo Creative Commons License 2020.08.05 0 1 2089

A legerősebb posztunk - papíron

Azért írom ezt mert szerintem a pályán ez nem jutott eddig érvényre.

Nagy probléma hogy egyikük sem igazán használható belül védekezésben.

Kicsit más stílust képviselnek mindhárman (vagy négyen inkább?) ami előny is lehet. 

Nézzük egyénileg. Mahé nem igazán kedveli ezt a hármas versenyt a posztért ezért fejben teljesen szétesett majd meg is sérült. Tehát a tavalyi nem az ő éve volt. Talán ő hármójuk közül aki leginkább csapatjátékos, azaz aki nemcsak lő vagy betör de elő is készít. Remélem mind egészségileg mind fejben rendbe jön és beáll a sorba, mert szükség can egy ilyen típusú játékosra.

Mátét sem éreztem a mögöttünk hagyott idényben olyannak mint amilyen korábban volt mikor szinte egyedül maradt a posztján. Szerintem őt is zavarják a vetélytársak. Nagyban hátráltatta a sérülése is, nála is fejben kell összeraknia magát ha végre egészséges lesz.

Nenadicról nem gondoltam volna mikor idekerült hogy ennyire jól beilleszkedik. Többnyire nagy hasznára volt a csapatnak. És ez szerintem annak köszönhető hogy nagyon sokat változott a német vagy a korábbi szegedi énjéhez képest. Azért volt egy-egy meccs amikor a "régi" Petart láttuk, amikor mindent maga akart elintézni és nem is játszott úgy jól. Ezeknek a meccseknek számát kellene minimálisra lehetőleg nullára redukálni.

Nálam van egy negyedik irányító is bár őt inkább bal kettőben használjuk. Lauge remek játékos neki is meg van a képessége hogy mozgassa a csapatot.

Kár hogy egy meccsen igazából két irányítót lehet jól használni (bár láttunk már 3 játékost is játszani ott egy meccsen belül). Igy nehéz kiaknázni ennek a négy játékosnak a virtuózitisát.

Előzmény: lincoln osiris (2087)