virágszív Creative Commons License 2020.07.30 0 0 66196

Kedves Mindenki!

Köszönöm a válaszokat. Hát ma visszamentem a dokihoz, egyrészt mert a férjem folyamatosan rágja a fülemet, másrészt, mert tegnapelőtt gyakorlatilag se köpni se nyelni nem tudtam, de összefüggő, átgondolt kérdéseket feltenni biztosan nem. A férjem azt nem érti, hogyha én teljes méheltávolítást szeretnék, akkor miért kell a teszt eredményeket megvárni hiszen az idő. Szeretném ha megnyugodna, úgyhogy feltettem a kérdéseimet a dokinak. Arra jutottunk, hogy első körben semmi képpen sem szeretne kipakolni engem, inkább a protokoll szerint járna el, mert azt mondja, hogy az egészség szempontjából nem mindegy hogy van e méhem vagy nincs. Természetesen az első műtét során ha kiderül, hogy a kötőszövetbe bejutott már a dög ( én erősen hiszem, hogy nem), akkor mindent kivesz. Ugyan pont a "még egy műtétet" szerettem volna elkerülni, de az az igazság, hogy bízom ebben az orvosban. Nem bagatellizál, de nem is csinál hattyú halálát a bajomból. Engem pedig ez megnyugtat. Szépen, türelmesen válaszol a kérdéseimre, ami szintén fontos nekem.

Megkérdeztem tegnapelőtti mintákról is. Azt mondta, hogy azért kell megvárni az eredményeket, mert egy eredmény nem eredmény, a HPV-ről pedig valami olyasmit mondott mint amit _chillout írt nekem róla. Úgyhogy most mondtam,- az én amúgy végtelenül racionális, okos, higgadt férjemnek,- hogy a következő két-három hetet amíg megjönnek az eredmények, próbáljuk meg szépen a megszokott kerékvágásban eltölteni, és bízzunk az orvosban. Mondta, hogy hát jó, jó, de azért ő nyugtalan marad. :-)

Talán most egy kicsit lehiggadnak a kedélyek, amire nekem most úgy érzem, hogy nagy szükségem van. Érzem is a bajt meg nem is, és inkább most jegelném az eredményekig a dolgot.

Elkezdtelek visszaolvasni titeket. Kemény...

Tudjátok ( Boszorka még biztosan emlékszik), volt itt az elején egy hölgy, nevezetesen Úrnő, aki az édesanyjáért vívott emberfeletti harcot. Ő emlékeim szerint virtuális lisztet adott, ha kellett marékkal, ha kellett vödörrel. Ennek az volt a jelentősége, hogy mindenkinek van valamennyi lisztje (energiája, lelkiereje, szeretete stb.), és amikor másnak kellett, adott belőle, amikor viszont neki volt fogyóban, akkor ő is kapott másoktól.

Nem biztos, hogy tökéletesen magyaráztam itt el most ezt a dolgot, de szerintem a gondolat nagyon szép.

Azért írtam ezt le, mert úgy érzem nekem most még rengeteg, rengeteg lisztem van, és amíg így van, szeretnék adni belőle nektek, mert mindnyájan hősök vagytok a szememben, legyetek bár betegek, vagy hozzátartozók. /Én meg kispiskóta vagyok hozzátok képest/