Hi!
En ezenkivul pl azt nem ertettem hogy miert hagytak ki egy csomo felszerelest?
Pl flamerek,Laser AMS (ami ugyebar IS)ilyen olyan raketa fajtak,hol van a MAGRES,HEATVISION ??? Miert van a KLANOS mecheknek is IS-es endo steel vazuk..., ezenkivul honnan a halalbol tudunk egy meche uj motort rakni a nagy semmi kozepen? Ennyi erovel akkor lehetne loszer utanpotlasunk is...
Tovabba: I WANT WARHAMMER IIC!!! :), meg ha mar IS akkor Battlemaster!
Masreszrol: jopar mech jon az ember ellen AC ULTRA 20-al..namarmost ezek hogyhogy olyan keves ammoval jarkalnak hogy szinte soha nem marad meg belole semmi?
Nem ertem ha mar a Mercenaries-ben beleraktak szinte minden felszerelest/mechet akkor ebbe miert nem fertek bele?
Egyebkent meg nehogyma 4 IS mech legyalazzon egy bolygon levo klanos helyorseget...ez talan kicsit tulzas.
Nem birom az ilyen rambo stilust.Ha mar csata akkor legyen is az, sok-sok mechel mindket oldalon.
Ja igen...meg egy dolog.Ha televan a mind3 MFB-nk,akkor miert nem lehet kidobni az egyik mechbay-bol az egyik felesleges mechet es a helyebe bepakolni a cuccost?
PS ne ertsetek felre, imadom a gamet csak hat en fanatikus BTECH rajongo voltam valamikor (most mar csak rajongo :) )