syssy48
2020.07.30
|
|
-1 1
66184
|
Szia!
Bár Boszorkának írtál, engedd meg, hogy én is elmondjam, amin átmentem. Nálam is találtak sajnos csúnya dolgokat, úgyhogy B.prof úgy döntött, teljes eltávolítást (méh és petefészkek is) fog végezni. Én teljes pánikban voltam, nem gyerek miatt, hanem azt hittem, már nem leszek nő. De mivel arról volt szó, hogy rákkal, vagy nélküle, nem volt kérdéses, hogy mit fogok választani. A teljes eltávolítás után nem mondhatnám, hogy igencsak fürge voltam, de pár hét után már minden rendben volt, és amikor a szövettanit megkaptam, na akkor születtem harmadszor . Ami pedig a nőiességet illeti, senki nem mondja meg rólad, hogy milyen műtéten estél át. És ami a férjedet illeti, nos neki sem kell elkeserednie, ugyanolyan nő maradsz, mint eddig voltál:) Maga a műtét semmi, altatásban csinálják, tehát nem lesznek fájdalmaid. Utána sem, legfeljebb egy darabig kellemetlen lesz felkelni és lefeküdni, de ez pár hét. Utána viszont nyugodtan és boldogan alszol, mert nem kell már azon aggódnod, hogy mi lesz, ha........ Úgyhogy fel a fejjel. És bár az idő nagy úr, annyira azért nem vészes a helyzet, 1-2 héten már nem múlik. Aludj nyugodtan, jóéjszakát! |
Előzmény: virágszív (66183)
|
|