virágszív Creative Commons License 2020.07.30 -2 3 66182

Kedves Drága Boszorka! 

Egyszerűen nem hittem el, hogy Te válaszolsz nekem! :-) Igazán megtisztelve érzem magam. Mint írtam, az elejétől kezdtem el olvasni ezt a fórumot (most 2007 márciusánál tartok), és az érzéseim miatt ragadtam itt, soha nem gondolva, hogy írni is fogok ide. És most Te írtál nekem, akit szinte már ismerek, mert már a legeleje óta segíted tanácsaiddal az ittlévőket. Mindíg meghatott ahogy írtál a férjeidről, és hogy milyen nyíltan tudtatok beszélni egymással a betegségükről. A PET CT eredményeket (anyukámnak volt ilyen) is miattad tudtam a helyén kezelni. Hát ezért üdvözöllek ilyen melegen. Picit jó érzés, hogy egy ismeretlen ismerős még most 2020.-ban is itt van, és segít, még akár nekem is. (Remélem nem lőttem nagy bakit, és Te vagy az a Boszorka, aki a régi. Ha mégis akkor bocsánat. Kicsit meg vagyok zavarodva tegnap óta amióta fejbekólintott a diagnózisom...)

Igen, a műtéttel kapcsolatban már eldöntöttem, hogy nem szeretnék csak csonkolást, mert nem akarom, hogy a fejem felett lebegjen a mi van ha... 43 éves leszek idén, (jobban esik a 42 :-) ) gyermeket már nem szeretnék, és mivel anyukám már túl van egy mandula rákon, és most a tüdejében van egy csúnyaság ( amit nem akar kezeltetni már), bizonyára a hajlam is meg van bennem a "dög",( ahogy ti nevezitek), kialakulására. És ahogy mondod, határozott leszek az ügyben: mindent kifele belőlem. 

Azt hiszem a férjem rosszabbul tűri ezt az egészet mint én. Én már higgadt vagyok, csak a félelem nyomaszt, de ő azt szeretné, ha már legalább holnap operálnának, mert aggódik. Most rávett, hogy menjek el egy másik orvoshoz is, másodvéleményért, mert nem érti miért kell megvárni a HPV eredményt, ami még két hét. Három hét mulva lenne jelenésem a dokimhoz, és ha hozzá vesszük, hogy majd egy hónapos az a minta, ami gebaszt mutat, tényleg hosszúnak tűnik az idő, mire bármi történik. Na majd összeszedem magam.

Bocsánat, hogy hosszú vagyok, ez nagy hibám, és tényleg nem akarok túltengni itt a fórumon, csak annyi gondolatom van, amit muszály valahol higgadtan kiadnom magamból. 

Mindenkinek sok erőt. Ha nem bánjátok, én már itt maradok veletek. 

Előzmény: Boszorka (66179)