Break Break béka Creative Commons License 2020.07.26 0 0 133

iaba no a gyerekszobva es muveltseg hianyanak eredmenye :0)))))))))

.

Az Atheneum 1841-es, 48-as számában Kurucz Pál (aki valószínűleg Bajza József) elég pontos üzenetet küldött a jövőbe, 179 évvel későbbre, nekünk. Egyetlen rövid bekezdésben igen velősen, és a jövőbe látóan foglalta össze a tegnapi nap eseményeit

Jegyezzük meg tehát, a libernyák szó azt jelenti: köpönyeg. Aki libernyákot forgat, köpönyeget forgat

Politikusportrék - Orbán Viktor, Századvég 1994, 176-189. o.

• "A sikertelenségre megpróbálnak magyarázatot találni. Úgy gondolják, hogy a hiba nem bennük van. A nép az ő felfogásuk szerint eredendően jó, s a hihetetlenül jó szándékú, nemes nép és a hihetetlenül jó szándékú és nemes kormányzat közé ékelődve befészkelődik az ellenség, amely állandóan csak problémát okoz. Nos, ez az ellenség liberál-bolsevik cafrangokba bújt urakból áll, mint amilyen én is vagyok..." (KRITIKA, 1992/2.)

Orbán Viktor 2020.07.21.

A Politico egy forrása szerint a dolog nem véletlen, direkt fogalmazták félremagyarázhatóvá a megállapodást. „A jogállamiságról szóló szöveg célja, hogy megfelelően képlékeny legyen ahhoz, hogy Orbánt megkímélje az arcvesztéstől, de elég világos ahhoz, hogy ne tudják kijátszani”.

• Magyarországnak, nekem személyesen szerencsém van, mert én voltam katona, a fél életemet edzőtáborokban és öltözőkben töltöttem el. És nem vagyok a régi, de néhány ilyen libernyákot, akikkel vitatkoznom kellett, azokat azért még elviszem a hátamon. Tehát a fizikai megterhelését a tárgyalásoknak, azt én az átlagosnál jobban bírom is meg bírtam is