LOttó Creative Commons License 1999.07.23 0 0 63
Szia RiP!

Örülök, hogy nem bántódtál meg, utólag a kelleténél cinikusabbnak éreztem a hozzászólásom. De azért egy bocs így is jár!
A www.szerencsejatek.hu-t én is tudom ajánlani, magam is onnan húztam le a számok listáját.
Tudod én komolyan elhiszem, hogy minden számötös egyforma valószínuséggel jön elo. Egyébként a "módszerednek" -ha nem is tudományos, de- elég eros kritikája, hogy nem nyertél vele semmit :-)))
Nincs nálam a bölcsek köve, a 3. ponthoz hasonló módszerekkel vizsgálhatók a tippjed. Azért éppen azt választottam, mert azt volt a legegyszerubb cáfolni...
Tippem nincs (ha lenne, nem félévente lenne ötös, elhiheted :-), de az azért igaz, hogy ne az 1,2,3,4,5-öt játszd. Nem a sorsolás, hanem a fogadói szokások miatt. Egyszer olvastam valahol, hogy jellemzoen a szelvény közepén lévo számokat játsszák meg, a szélek mostohák. Ez úgy derült ki, hogy a összevetették a statisztikákat 2 olyan országban, ahol a számok egyeznek, de a szelvények más elrendezésuek.
Egyébként nem védem oket, biztos van disznóság is a dologban, de nem hiszem, hogy a sorsolások/kiértékelések szintjén. Szerintem érdeke az államnak, hogy ez a buli tisztán, jól menjen, mert itt majdnem akkora az adó, mint a benzinen, mégsem tüntetnek ellene a taxisok:-)))
Üdv
LOttó