Nem akartam reagálni a letiltásotokra, mert kibíbrok én több hetet is BK kommentelés nélkül, de ha már megszólítottak, mégis megteszem.
Az a baj illetlenke, hogy fordítva ültök sajnos a moderátori lovatokon. BK topik figyelés ügyében legalábbis biztosan. Van ugyanis ez az üvegzsebű/szemű prox nick, akiről minden épeszű júzer jól tudja sajnos, hogy egy és ugyanazon öncélú ostoba troll. Ti mégis folyton benthagyjátok a játékban, és azokra másztok rá, akiknél - istenbocsássa már meg, de - elszakad a cérna a csávó suttyó, csaló nickhalmozó visszatéréseitől. MIÉRT? Ez volna a korrekt fórumozást segító moderáció? Meglátásom szerint nem.
És ezzel nem önmagamat akarom visszakönyörögni a topikba, mert bizisten kibírom a rám rótt szilenciumot, hanem hogy igenis takarítsátok ki az olyan egyértelmű trollokat a mindenkori fórumtérből, akik túl azon hogy szélsőséges alaptalanságaikkal rendre szétoffolnak egy adott topikot, még csalárd módon nicktöbbszörzéssel is operálva keserítik meg a többiek normális fórumhasználatát.
Szóval csak ennyit szsrettem volna, ha már így szóba hoztak... (Még ha ez a szóbahozatal egy kellően gyanús egykommentes - azóta mint látom kibannolt - nicktől is éredt...)
Peace and Love and Happiness!