Megeszi Creative Commons License 2020.07.24 -3 5 12416

Értem. Tehát, ha előzőleg is verve volt, akkor magánügy a köztörvényes bűncselekmény. Háppersze, és én vok féleszű... De rendben, legyen. Nekem nem fáj a féleszűség, mint ahogy neked sem fáj a kőszived... Egal! Csülkeid hogy vannak?

Háha' te olyan marha vagy , hogy néhány verés után még szeretve megbocsájtasz , akkor az a te magán ügyed .

Ezt lehet úgy érteni, hogy akkor egyetértesz K. Istvánnal, hogy Bernadett becsületet sértett, amikor a magánéleti dolgait nyilvánosságra hozta? Hm... Persze, igazad van.. Szegénynek filmszakadása volt...  Szerintem is jár neki az 5M. Minimum. A honvédségtől is kirúgták a hülyekurva miatt... Minek ment oda megveretni magát nem? Sztem nem is azért ment oda, hanem azért, hogy szerencsétlen Pityut kihozza a sodrából, és kirúgassa a honvédségtől, lejárassa a nyilvánosság előtt... Meglehet, nem csak 5 M kártérítésre kéne ítélni.. Hiszen tönkretette egy rendes, becsületes ember életét... Ezek nagyon súlyos dolgok... Direkt nem ütött vissza, hogy látszódjanak a nyomok.. És volt pofája egy vendégség kellős közepén sikoltozni, segítségért rinyálni... Pedighát tudhatta volna a hülyéje... 

Előzmény: Anyóca99 (12411)