cs_gaborka Creative Commons License 2020.07.24 0 0 16717

"Ez az alapjárati érdekes. Az nem csak az 1.4-es verzióban van? A folytószelep házhoz van csatlakoztatva. FB-n csoportokban én úgy olvastam, hogy az 1.2-ben nincs. Folytószelep házat már pucoltam, de az máshogy néz ki mint az 1.4 esetében."

Nem tudom pontosan mi a neve, valóban a pillangószelepet mozgatja ott a motor, végülis nem tudom pontosan mi a két motornál a különbség, annyira nem értek hozzá, de nyilván itt is (1.2-esnél) az alapjáratot állítja be, gondolom. A fekete kupakot én már leszedtem, egy-két rögzítést le is törtem mert nem akart szétjönni, szóval ott van egy potméter, gondolom annak az ellenállás értéke adja a pozíció értéket analóg formában. Könnyen lehet, hogy a kopása is okozhat alapjárat ingadozást, de menet közben sajnos nem férni hozzá, hogy ki tudjam mérni, szóval maradtam a tisztításnál és mint írtam sokkal jobb lett azt követően a motor viselkedése, szóval szerintem egy tisztességes, mindenre kiterjedő takarítás csodára képes, wector81 is hasonló tapasztalatot írt, ha jól olvasom.

Előzmény: CrepOne (16702)