Pirosalma98
2020.07.22
|
|
0 0
37
|
Én is szedtem a Catalase kapszulákat. Szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de végül megrendeltem 3 havi adagot. Szedtem szorgalmasan és most a 3. csomag végén azt kell, hogy mondjam, semmit NEM segített. Átverés az egész. Csak elvétve akad pár őszhajszálam. De a Catalase szedése egyetlen őszhajszálam se vette fel újra az eredeti hajszínét, sőt! ugyanúgy őszültem tovább... Fb-n is rájuk írtam, hogy segített-e egyáltalán valakinek, ők arról hadobáltak, hogy egy csomó pozitív visszajelzést kaptak, de érdekes módon egyet se tudtak felmutatni. Persze a honlapjukra dobtak ki párat, de ki tudja, hogy azt nem csak ők találták-e ki. További érdekesség, hogy a facebook-os oldalukon le van tíltva az értékelés és véleményezés(vajon miért? XD). A tény pedig, hogy több bejegyzésük alatt is írják, hogy nem segített semmit... De ha ez még nem lett volna elég, többekre ráírtam, akiket a catalase fb-s oldalán találtam, hogy segített-e. Szinte mindenki azt írta vissza, hogy nem! Végül elkezdtem más megoldás után keresgélni, más őszülést gátló és/vagy visszafordító termék oldala alatt is megemlítik, hogy a Catalase egyszer már átverte őket.
Egy szó mint száz, A CATALASE KAMU!!! |
|