netizen Creative Commons License 1999.07.21 0 0 17
Nagyon eltértünk a topik alapvetésétől. Sokkal inkább az indulat beszél belőletek, miszerint nem szeretitek a kormányt...

Drev azért nem szereti, mert nőttek (?) az adóterhei...
Oké ez burkoltan elvárás arra nézvést hogy az ember kössön polgári esküvőt és neveljen fel néhány gyereket, mert igy adóügyileg jobban jár
Én továbbra sem látom, hogy mi ebben a kersztény, de nem baj. Ez egy gazdasági téren megtámogatott ösztönzés a családalapitásra és gyereknevelésre. Az ok: a népesség jelentősen elöregedett, ösztönözni kell a gyerekvállalást. Ez az első olyan kormány ami nem csak pofázik arról, hogy emberek szaporodjatok mán' mer baj lesz, hanem támogatja is a gyermekvállalást gazdaságilag. Én ezt pozitivnak tartom össztársadalmilag, ami nem zárja ki azt, hogy Drev-nek ez most nem jó. Amikor leértékelik a forintot, akkor azt azért teszik, hogy javuljon a gazdaság teljesítő képesseége, de ez azzal is jár hogy egy csomó ember anyagilag ellehetetlenedik. Akkor most nyissunk egy MNB ellenes topicot-is? Ugye ne...

A Horn kormány elért egybizonyos gazdasági eredményt, de ennek elsősleges kárvallotjai a családok és az egészségügy/oktatásügy lett. A Bokros féle gazdaságpolitika szerintem kimondottan családellenes volt.

Amúgy meg Drev a te adóid nem emelkedtek, csupán annyi történt hogy azok, akik családot alapítottak adó szempontjából kedvezőbben járnak...