-a jarulekot bizony ki kell fizetniuk, csakhogy a SWPM-re az atlagnak magasabb a jarulek. tehat a mozinak jobban megeri ha a nep nem az SWPM-et, hanem mondjuk a mummyt nezi meg.
-az alapjan amit olvastam (az egyik forumban egy moziban dolgozo levele is ott volt, o irta), hogy a jegyen egy dolog hogy milyen filmcim van, es egy masik dolog hogy milyen sorozatszam. merthogy az alapjan dontik el hogy bemehetsz-e vagy sem. tehat a sorozatszam (a mozi belso hasznalatu sorozatszama) az SWPM-re, a filmnev pedig (amit elszamolnak kesobb pedig mondjuk a mummyra szol. a faaszi azt is irta, hogy minden heten ossze szoktak hivni a mozi "legenyseget", es az eligazitason tisztazzak, hogy mikor milyen szamot kell figyelni (merthogy nem csak az SWPM-nel volt ilyen kusmus)
-a legtobben eszre sem veszik. volt olyan gyujto (marmint mozijegy gyujto), aki csak otthon vette szre hogyu az austin power's-re kapott jegyet. egy csomoan csak miutan olvastak a dolgot a theforce.net-en jelentkeztek, addig azt hittek csak veletlen. volt olyan ficok, aki mind a 4 alkalommal amikor latta a filmet mas jegyet kapott...
rick mccallum becslese szerint 85 millioan lattak a filmet, mig egy box-office iroda szerint 79 millioan.
szoval a bevetelbol kiszamolt 60 millio piszkosul kevesebb mint amit a mostani felmeresek alapjan mondanak.
egyebkent remelem fel fogjak fujni a dolgot, jo amerikai sajtohoz meltoan. szerintem az ugy meg csak kezdeti stadiumban van, ezert nem hallani rola.
bocs a hibakert, kicsit siettem :)