ívfény Creative Commons License 2020.07.10 -1 3 47994

szia! a segítségről anyit, hogy én próbáltam itt többször is, aztán kaptam a minuszokat ezerrel, meg páran nekem is álltak hisztizni. hátt nem kötelező segítenem , aztán meg jön a sírás, mint fürdős urva, hogy nem akarnak segítni! ezért úgy döntöttem, hogy hálátlan társaság, tisztelet a kevés kivételnek, nem járok ide, mivel nekem nincs a mopedautósokra szükségem, inkább én tudtam volna segíteni sokmindenben, de az volt ami...én a legelső csavartól a legutólsóig önnálló vagyok, sőtt, fényezés, motormunka, elektromosság, egyszóval minden!!! ebben nőttem fel, ez az életem, a hegesztésen kívűl, vagy azzal karöltve.  ha nemcsok kolléga nem keres meg, most sem írok már. de gondoltam próbálom óvni az óvhatatlant, mert tudom, hogy lesznek elszánt userek kik manuális váltóznak, mindenféle háttértudás nélkűl, mert flex, meg hetra van , így mi baj lehet alapon nekivágnak azt hiszik  így már gépjárműtechnikusok és tervezők!?  :))) . isten éltesse munkásságuk, de én magam nem fogok ötleteket, tanácsot adni a barkácsolásukhoz, aztán, mondjuk egy roszul összehegesztett féltengely miatt fejreállnak, esetleg megölnek valakit és hivatkoznak, hogy, azért így csináltam, mert ívfény ezt mondta. arra, meg semmi energiám és ídőm, hogy haladtába, felügyeljek egy iylen projektet és fogjam a páciens kezét, ellenőrizve mit csinál, nehogy baj legyen. ez nem egy simson blokk berakása egy valamilyen motorvázba, itt a motortérben minden borul egy ilyen váltósításnál.  de, a simson blokkos hasonlatnál is eszembe jutott, hogy suhanc koromban, tettem én is riga vázba simó blokkot, és látva a haver a sikert ő is belepászintotta egy hétvégén a verhojába a maga blokkját, aztán pár kanyar után, lesenderedett a lánc, mert nem volt jó a spur és a motor is billeget gyorsításkor a kerék magára tekerte a láncot és beblokkolt és, akkorát tanyázott, hogy, kb 1 hónap volt mire felépült a baromarcú, pedig csak 40-el ment éppen. szoval csak ovatosan azokkal az alakítgatásokkal szerintem!

Előzmény: Bakancs4 (47991)