macska
1999.07.15
|
|
0 0
125
|
Monthy,
Nem értek egyet az első mondatodban foglaltakkal, feri9 véleményét idézném: a kapcsolatot SZVSZ csak akkor teheti tönkre a pénz (vagy a hiánya), ha a két ember markánsan különböző módon viszonyul a témához.
SzVSz igaza van, és ennek semmi köze a primitívséghez. Én nem tartom magam primitívnek (persze ki az, aki annak tartja magát??), de ha Te a hozzászólásaimból más következtetést vontál le, akkor szomorú vagyok. Hidd el, nem állnék le primitív pasikkal soha. :-) Ex sem volt az. Egyik ex sem. Valamilyen szempontból mind (mind az összes 3 db :-)) különlegesek (különösek) voltak, de izgalmas egyéniségek és intelligensek. Legalábbis nagyon remélem. Volt köztük 1 hatalmas szemétláda is, akinek komoly jellemhibái voltak és nulla pénze, mégis vele volt a leghosszabb kapcsolatom... Na igen. A szerelem vak madár, a véletlen ágára száll. :-(
Tényleg. Olvasta itt valaki az I love lóvé-t László Erikától?
OFF ON
Zoárd, kedves, nekem most enyhe férfiallergiám van. Gondolod, hogy ki tudnál belőle gyógyítani? :-)))))))))
Ha tényleg írnál, a hotmail-es címem nem él, a l_brooks@egon.gyaloglo.hu-ra légy szíves. :-)))
OFF OFF
Üdv
macska pajtás |
|