OrSoLy Creative Commons License 2020.07.04 -1 0 4069

Hazaértünk :)

Kinn minden tök szuper, de tényleg. Kevés turista, Északon főleg, a déli oldalon már néha hisztiztünk, mert találkoztunk 5 percenként egy autóval, mi ez a nagy forgalom. Sok étterem zárva van, de mi nem akartunk étterembe menni, ez nem zavart minket. A szállások teljesen jók voltak, a reggelik szerintem kevésbé széleskörűek mint szoktak lenni, illetve volt ahol csomagolt reggelit kaptunk, vagy máshol nem svédasztalos volt, hanem összeállítottak egy kis tálat. A látnivalóknál sokszor egyedül voltunk, vagy alig volt ott pár ember, simán lehet ember nélküli instafotót csinálni szinte mindenhol :) Ahol a legtöbben voltak: Blue Lagoon (végül bementünk utolsó nap, igazából eléggé elfáradtunk, így ott már jólesett csak pancsolni), Landmannalaugar (megmásztuk a Bláhnjukúrt, de nem tudom, tudnának-e annyit fizetni, hogy még egyszer felmenjek), illetve a bálnales (mivel féláras és egy db út volt naponta júniusban, tele volt a hajó, és bálnát is egyet láttunk tök messze, nincs ezzel szerencsénk, az Azorin sem láttunk).

Az időjárás szuper volt, egy nap kivételével végig napsütéses időnk volt jobbára, nem kellett pl esőnaci egyszer sem. Azon az egy napon 5 fok volt és zuhogó eső, na ott meg szétfagytunk :)

Ja a teszt egy pár mp volt, kedvesek voltak, és nem is volt annyira rossz, mint vártam. Amúgy mindenhol kedvesek voltak az emberek, a szállásadók.

A Duster teljesen jó volt arra, amire nekünk kellett, Landmannalaugar miatt béreltük, plusz még néha lementünk itt-ott rosszabb utakra, azokar teljesen elég. Kicsit fapados, de jól vette az akadályokat.

Nem tudom, kihagytam-e valamit, ami érdekes lehet, kérdezz nyugodtan.

Előzmény: tucsok13 (4068)