Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.07.01 -13 2 11730

"Egy közös akarattal megvalósított dugást félbeszakítani, mert mégsem olyan kellemes, mint amire számítottál, nagyon nem korrekt dolog."

Hát ez az... Most képzeld el ezt fordítva. Az is megesik, hogy egy nő nem olyan jó az ágyban, mint ahogy azt az ember elképzelte. Béna, idétlen, görcsös, akármi. Akkor sem alázzuk meg azzal, hogy e felismerést követően kihúzzuk a műszert a függönybe töröljük és angolosan távozunk és azt mondjuk, hogy bocsi de már nincs kedvem és a folytatással erőszakot tennél rajtam. Becsülettel befejezzük, amit elkezdtünk, legalább neki legyen jó. Aztán megmondjuk hogy feleségünk van és három gyerekünk, szóval legyünk inkább csak barátok.

"A lényeg, hogy nem ártana a fene nagy női öntudat helyett kicsit belegondolni a másik helyzetébe, és nem kizárólag a saját manrtát fújni, tán nagyobb tisztelet övezné az öntudatos nőket. :)"

Ez nagy igazság. De a feminizmus a női önzés kimaxolásáról szól, és az ÉN-ÉN-ÉN kultuszáról.

Erről jut eszembe, még egy hasznos tanács a csbe megelőzéséhez, és úgy általában a jó párkapcsolathoz:

Előzmény: Cabron01 (11705)