Ako
1999.07.13
|
|
0 0
564
|
Mint mar elottem ezren elmondtak nem biztos hogy egy amerikai film szar (bar a tobseguk az). Az akcio filmeknel nekem eveket kell varnom arra hogy valamit talaljak ami kielegiti az igenyeimet. Nekem peldaul tetszett a Sakal napja mind a regebbi valtozat mind az uj (bar a ketto kozott oriasi a kulonbeg). Amit altalaban nem szeretek hogy a realitas annyira hatterbe szorul a happy end kedveert. Idonkent embert tudnek olni mikor a `jo` gyoz egy kidolgozott terv utan. Ha valaki tud valamit a Spy who shagged me vagy a Big daddy rol akkor lecci irja meg nekem erdemes e megnezni? Ami szornyu az-az mikor csak gyartanak egy szar filmet mondvan a rengeteg ember aki Amerika-ban el ugyis megveszi. Ilyenekkel lehet talalkozni a videotekakban a cim is altalaban rendkivul fantaziadus UFO az istentudjamilyenplazmamarsagyelnokrol. Na az ilyenekrol tudja az ember hogy szar es egybol el tudnam mondani az egesz tortenetet a filmnek. Ami ugyancsak idegesito hogy idonkent mi Magyarok is csinalunk jo filmeket (es most nem a Dobo fele akciora gondolok) es azok meg szinte vesztesegesen uzemelnek mert mindenki az amerikai szarokat nezi. |
|