QQ
2020.06.27
|
|
0 0
3362
|
Lehet emlekeztek meg, tavaly elfekvo malnadzsungelunk lett, mert a parom ugy tudta, hogy az uj hajtasokbol lesz jovore a malna ezert egyetlen uj hajtast sem engedett levagni. Ennek eredmenye egy athatolhatatlan dzsungel lett. Itt abban maradtunk, hogy ev kozben is ritkitani kell. Mar kezdenem a ritkitast mert azota lett par magasagyasunk is es kisebb a malna helye. Elkezdett teremni. De mar megint nem tudjuk szedni (kerites melett van) mert nem ferunk hozza az uj hajtasoktol. Szoval elhataroztam, hogy akkor ritkitas lesz, mert ennek nem lesz jo vege. Megneztem 5 videot elolvastam 5 cikket a temaban. Tehat szakertokent kimentem ritkitani, kb 5 perc mulva ott tartottam, hogy kivagom az egesz malnast :) Az a gond, hogy nalunk minden fele vesszo terem a harom eves elszaradt , a total betegnek latszo foltos, a tavalyi, a ket eves, van elagazva alul tele malnaval felul malnaval, de meg a z egy honapja kihajtott vesszok tetejen is malnanak latsz dolgok fejlodnek...total kesz vagyok . Hozzanyulok egy vesszohoz a parom elkezdi: "jajj ki ne vagd tele van malnaval!" Segitsetek legyszi, mar ott tartok hogy az a par kilo malna nem er ennyi szenvedest evente es tenyleg kivagom az egeszet. Egyebkent en ugy tudom egyszer termo malnank van, rokon adta, de mar nem vagyok benne biztos, lehet hogy ketszer termo vagy osszel termo, amirol most olvastam. |
|