Amit én eddig láttam sokkolót nem valami nagy cirkusz, lehet ha felkészületlenül ér, vagy gyenge a páciens bepisál de itt videókon a fiúk viszonylag könnyedéb játszadoznak vele, ezenkivül börtönlegendákból hallottam hogy ott tényleg volt megfélemlítő ereje, de ezzel együtt a felügyelők inkáb a szórakozós felelemkeltést gyakorolták e-sokkolóval, csak viccből sokkalták a fogvatartottakat, mert ha valami komolyabb volt akkor tudjuk, vannak módszereik,s ezek régebbi hírek.
Nem tudom, valszeg vannak erősebb sokkolók is amt te mondasz..
Nekem ilyenem volt, webshopból vettem Romániában:
Itt vetem, tizen-valahány euroért:
http://www.atlantic-shop.ro/order-form,20.html
electrosoc HW-1108 -
Puterea electrosocului :
10.000KV (10.000.000 volti)
KB 5 évig tartott, sose próbáltam ki, csak itthon 1x megijesztettem egy kiskölyköt, nem szándékosan, a srác, öt, hat éves kisfiú kint volt a konyhában és én a szomszédos szobában sütöttem el a sokkolót, a gyerek elg rendesen megjedt, szégyeltem is magam, de mégis egy ez is egy experince.
Aztán öt év után már nem tartott az akuja, két három naponta kellett volna feltölteni és elajándékoztam valakinek aki nálam is amatőrebb.
FILMEKET nem nézek,se amcsi se mást. de a pofont továbra is megfelelőnek tartom, esetleg lehet variálni némi boksszal, júdó & karate is belefér.. és a mai világban tényleg a technikát sem lehet kihagyni, még a rendfenntartás iparból sem, ide is kellene, a high tech -ből is valami, csak hogy ne legyen lemaradás.