Káposzta
Bár nem én nyitottam a topic-ot, azért szeretném megvédeni ...
Az off-ért általában én vagyok a felelős, de az általában a süllyedés megakadályozása miatt történik (gondolom a társ nem sértődik meg, hiszen sokszor ő is ezért teszi). Ha olvasod, akkor Te is látod, hogy bár lehet, hogy inkább "szakmai", de ez azért van, mert így alakult ki és bár a kerékpározás tág fogalom, azért a kerékpárosok (picit több, mint hobbi) nagy részét a "szakmai" része érdekli leginkább. Mivel a topic címe "kerékpé(á)ros topic", ezért ebbe - szerintem - minden belefér, ami kerékpár, még ez a topic is... Bár eme topic nagyon célírányos és örömmel látom, hogy nincs offtopic, azért egy kis lazaság (off topic) nem biztos, hogy rontaná a színvonalat. HA van bármi mondanivalód én nem hiszem, hogy ott bárki problémázna azon, hogy milyen kerékpárral nyomulsz, hiszen az is kerékpár és én annak örülnék, ha a nagyvilág is ilyen lenne és nem "színre, bőrre, kerékpárra, pofára" menne a dolog. Ott csak javaslatok vannak, de ha neked "parasztbicikli"-d van az is része kell , hogy legyen a magyar kerékpáros társadalomnak.(Lehet Mercivel is autózni és lehet trabival és mind a kettő az autós statisztikában egy autóként jelenik meg ...)
Szóval én még mindig azt mondom, hogyha legalább olyan véleményed van itt, mint ott, akkor ezt megteheted ott is és ez vonatkozik a többiekre is...
Üdv, MINDEN kerékpárosnak, stoki ...