bm613 Creative Commons License 2020.06.22 0 0 4058

Az általam írt két kölcsönző depositot sem kér, csak hozzáférést a kártyához, hogy ha kell, le tudják szedni a pénzt.

1.

Nem tudom, nem szívesen írnék olyat, hogy ne engedelmeskedjetek a hatósági utasításnak egy idegen országban, tehát szerintem a negatív eredményig még Snaefellsnesre sem kéne menni. Ha ésszel nézzük, akkor viszont az, hogy szabadtéren mászkáltok, ahol elég távol vagytok a többi embertől, pontosan semennyivel sem növeli a veszélyt. Franc tudja. Ha tényleg 4-5 órán belül megvan az eredmény, ahogy fb-on írták egyesek, akkor viszont estefelé még ki tudtok menni a félsziget közeli részeire esetleg. 

Hraunfossar valóban sokkal zsúfoltabb, az igaz.

2.

Igen. De nem is nagyon szoktak lenni. Illetve 2 főre talán, olyat sosem néztem, de csoportosan lehetetlen bármit is találni.

Belenéztem a Lonely Planetbe. Ott azt írják, 21 000 ISK ezen a helyen a közös fürdőszobás elhelyezés (2017-es könyv), és ezzel olcsóbb az ott megszokottnál. Jövő nyárra 20 000-ért adják most a bookingon. Csak idénre vitték le. Mindenhol azt szokták írni, hogy ott a tónál még az izlandi szintnek is 1,5-2-szeresére kell számítani, mert annyira nagy az igény és kevés a szálláshely.

3.

Jó kérdés. Néha vannak meglepetések :-) a 864 déli része iszonyatos volt nagyon sokáig, aztán egyszer felújították. Az északi részén csak egyszer jártam, de nem emlékszem, milyen volt, és úgysem jelentene mostanra semmit.

Előzmény: OrSoLy (4056)