SzVFE Creative Commons License 2020.06.19 0 0 1959

Sziasztok, rendeltem pár hónapja Aliexpress-en Hyundai IX35-höz egy leírás szerint hozzávaló fejegységet, de azóta szenvedek a beszereltetésével, mert nem ad ki hangot, csak képet.
https://www.aliexpress.com/item/32922586116.html?fbclid=IwAR1kN7lwm622bkUrCBSgr8QZiB2NmEEW4fMoWeMNd27ENUCSd6hCn2Jd90I

Egy ismerős a saját IX35-jében ugyanezt meg tudta oldani mint kiderült azért, mert állítólag az ő kocsija annyiból eltér, hogy nála a 8 hangfalkábel közvetlenül a fejegységből megy a hangszórókhoz, nálam pedig ez gyárilag másképp van megoldva, állítólag Canbus-on keresztül. Nálam arra a 8 hangfalkábelre, ami az átalakítókábel csatlakozóján van nem is csatlakozik vezeték a kocsiból jövő kábelkötegről. A kínai fejegység átalakítókábelén egyébként van Canbus dekóder doboz. A gyári fejegység típusa LAN3100EHLM az erősítő pedig AMP-400LME, ezek együtt rendben működnek. Nézettem már autóhifissel, de ő feladta, a kínai eladóval pedig a gyenge angolja miatt is nehéz szót érteni. Van esetleg bárkinek tippje, hogy mit lehetne megnézni? Előre is köszönöm!