bovoar
2020.06.18
|
|
0 0
118187
|
Vannak ilyen megmagyarázhatatlan jelenségek. Pár napja én is tapasztaltam hasonló anomáliát. Nekem Mareám van és abban van külső hőmérséklet jelző. Menet közben megnyomtam a gombot amivel aktiválom a jelzést a km.számláló helyén.Ekkor ugyan is nem a megtett km-t mutatja, hanem a külső hőmérsékletet jelzi ki néhány mp.ig,majd autómatikusan visszaáll a kijelző a km. számlálóra. Nos most nem állt vissza, hiába csináltam bármit.is. Leállitottam a motort gyujtás le és vissza több alkalommal és csak nem állt vissza. Próbálgattam menetközben ujra meg ujra de semmi változás. Jó rendben akkor hagyjunk neki egy kis gondolkodási időt,hisz ez csak egy kis pillanatnyi elmezavar lehet.Így nevezem ezeket a fura eseteket.
Másnap láss csodát minden visszaállt az eredeti kerékvágásba. Gyujtás ráadása után ahogy kell mutatja a megtett km.t,ha megnyomom a hőmérséklet kijelzést szépen átvállt és mutatja és ahogy az meg van írva néhány mp. után szépen visszaáll a kijelző. Azóta is többször próbálgattam és minden rendben működik. Na erre varjál gombot szoktuk mondani. |
Előzmény: zoliee81 (118186)
|
|