Ez idáig teljesen rendben van, csakhogy még ott lesz Patrik és Markussen is arra a posztra. Összességében én úgy gondolom, hogy Patrik egyedül képes lett volna pótolni Mackovceket és Terzát. Kettesben és hármasban is egy stabil, jó védő elöl pedig bár nem a legtechnikásabb játékosok egyike, de Mackovcekkel ellentétben ő legalább mer próbálkozni. Markussen nekem továbbra is óriási kérdőjel, hogy hova ,de legfőképpen miért?! SEHA Liga ide, SEHA Liga oda, ez így túl soknak tűnik nekem elsőre, aztán majd meglátjuk...
Egy kicsit más, nem nagyon emlékszem, hogy volt-e valaha olyan, hogy a Szeged az éppen pályája csúcsán? ( bár ez is megközelítés kérdése, Rolinak is elég jó utolsó szezonja volt itt... ) lévő, nagy potenciálú játékost igazoljon tőlünk. Macko sajnos nálunk is,mint ahogy eddig szinte mindenhol,mondhatni megbukott, vagy kicsit finomabban fogalmazva, nem váltotta be az adottságaihoz és képességeihez mért reményeket. Kíváncsi leszek, hogy a híresen nehéz eset Pastor mit képes majd kicsikarni belőle...
Kielce: 2016-os BL Döntő ide, vagy oda , de remélem nem mennek csődbe...
Ha viszont szabad rablás lenne,akkor akik szerintem onnan érdekesek lehetnek számunkra; Tournat/ Karalek páros közül lényegében mindegy, valamint Alex Dujsebajev.