Egyetértek Lecsóval, de éppen ez benne a szörnyű: ez a magyar mag, ami mondjuk négy éve vállalhatatlannak számított volna, most egy átlagos sornak számít. Roli szerintem is jobb lesz, Boriszban bízom, ő nekem egészen jónak tűnt a szezon végén, igazán Sztojannál - kérdés, hogy Ádám is előhozza-e belőle ezt. Révész jellemzésével is egyetértek, annyi biztosan előrelépés, hogy ő majd talán akar is valamit kezdeni - hát a nagy kérdőjel Baki, én bírtam az embert, de ahogy leépült, ennyiből tényleg bárki beállhatna helyette. Hock felépülése is kérdés, az ő lendülete azért szerintem szintén hozhatna a csapatnak, Bogdánban viszont én nem bízom, sokszor olyan bután játszott, hogy az fájt és annyira túléltette a közönség is, hogy elhitte magáról, hogy valaki, pedig konkrétan semmi köze még az A csoportos szinthez és lassan már nem is olyan fiatal...
Ja, négy jó légiós lenne, Ádám korábban tényleg hozott jókat, de akkora szakadék van pénzben köztünk, meg az élmezőny között, hogy megint a kukából kell kivadászni valakit - ilyenből meg pl. 100%-ban ő hozta a jugóktól azt az amcsi hátvédet is két éve (már a nevére sem emlékszem és annyira nem is érdekel, hogy rákeressk), aki semmire nem volt jó kb. (legalábbis arra nem, amire kellett volna, meg amire elvileg hozta Ádám).
Meglátjuk, én botrányosan gyenge csapatot, de legalább ilyen botrányosan gyenge bajnokságot is várok, kb. ezt is érdemes lenne szétbontani Piros és Zöld csoportokra, akkora a szakadék a top néhány csapat és a többi között.