jostu
2020.06.09
|
|
0 0
31770
|
Heló,
Nálam az a helyzet hogy vissza kaptam az elektronikat, 45000 volt a javitas. Viszont nem lett jó. Ezt az adagolót egy ismerostol vettem. 015 a vége elviekben jó a 2000 évjáratu 101 le motorhoz, a lényeg hogy meg vettem felraktam gyújtás rá.... Hát egy érdekes, vagyis inkább eddig ismeretlen hang... Nem tudtam pontoosan az elotoltes szabályzó vagy a mennyiség szabályzó szelep a ludas de tisztán hallatszott hogy az egyik szelep"ZIZEG" és nem hagyja abba, persze hiba lámpa az egyből világít gyújtás ráadás után ami nem is hajlandó kialudni. Autó az istenért nem indul nyomó csövek lazítás... Gázolaj szinte csak hugyozik... El mentem kínomban már egy Pécsi bontoba vettem egy bontott 011 adagolót beszereltem pöcc röff. Felhivtam a céget hogy nem jó az elektronika, persze elmondtam hogy ezt az adagolót így vettem hogy gyújtás radasa után van ez a hang, és nem indul az autó. Visszakuldtem hogy nézzék meg ismét, a hölgy szerint az elektronika le lett tesztelve és jó. Márpedig nálam nem az. Kíváncsi vagyok most mit fognak mondani mert azért nem egy olcsó javítás. Tisztában vagyok vele hogy egy filléres tranzisztor megy tönkre az esetek többségében, de az általam vásárolt 015 számú adagolónak más hibája is van nyilván,..nem tudom hogy tesztelik és mit vizsgálnak rajta de ha csak áram alá helyezik már eleve észre vették volna hogy nem kóser az elektronikaban valami. Amúgy a pixelfix cég az ahol"" javították. De már bánom... |
Előzmény: Törölt nick (31769)
|
|