Zombie Creative Commons License 1999.07.05 0 0 1586
1. Mert elsosorban egy Sith, masodsorban politikus. A Fokancellarsag neki csak eszkoz celjai eleresehez. Es ez nem csak a 2 Jedi illetve a kiralyno. Az o celja a Sith (azaz sajat...) uralma a galaxis felett (lasd: Empire), illetve a Jedi-k teljes kiirtasa (ami az ANH-ig majdnem sikerul). A TPM-ben meg messze nem erte el amit akarhatott.
2. Egyszeruen kiirtjak oket. De ezert van az Episode II es az Episode III. Gondolom a Clone Wars-ban sokan elpusztulnak majd, illetve kesobb Vader szemelyesen is elintez parat. A 10000 szerintem is sok, de mint mondtam lesz meg 2 film, 2005-ben mar okosabbak leszunk.
4. Mert a Koztarsasag (amennyire tudom) a belso vilagokban (Coruscant, Alderaan, Naboo) eros foleg, a kulso vilagokban (Tatooine, Dantooine, Hoth, Dagobah) nem. (Ha van egy SW univerzum terkeped, az segit.) A Tatooine-on elok oda se bagoznak a koztarsasagra, mivel valoszinuleg kereskedelmet sem folytatnak veluk, nem kell koztarsasagi penzvalto. Es az SW-ben ne a foldi korulmenyekbol indulj ki.
A 3.-ra nincs jo magyarazatom, de szerintem az tenyleg mellekes. Nekem nem tunik logikusabbnak ha kikerdeznek oket mintha nem.
Előzmény: voty (1583)