Jokki Creative Commons License 2020.06.08 0 1 2711

Legalább 10 sebből vérzik a történet:

1.) Al Abwab csak a 12. század után létezett. Tehát nem érkezhetett utazó 785-ban Al Abwabból.

2.) A vérivásos hülyeség köztudottan a vérszerződés miatt terjedt el.

3.) Nincs semmilyen régészeti nyoma annak, hogy egyáltalán létezett kazár Birodalom. Az ÁLLÍTÓLAGOS arab források, amik a Kazár Birodalomról szólnak, mind Harún ar Rasid udvarához köthető történészek. Egy a baj. Kb 80 éves ismert tény az iszlám történet írásban, hogy Harún ar Rasid kitalált személy, az udvara is kitalált és minden történész, aki állítólag nála írt szintén kitalált. Ugyanis hiába keresték, ezeknek az állítólagos forrásoknak NINCS ARAB EREDETIJE. Mind Harún ar Rasid, mind az udvarához köthető összes állítólagos történész és utazó, a 19. században került átfordításra Európai forrásokból arabra.

4.) Az egyetlen hitelesnek tekintett forrás a Kazár Birodalom létezéséről és a vezető réteg zsidó vallásáról, egy levél, amit a kazár kagán írt Spanyolországba Menahem ben Saruknak. Uwe Topper kereste ezt a levelet, de nincs sehol. Magyar könyvekben említik, hogy az angliai Oxford egyetem egyetem hitelesítette. Ez sem igaz. A levél megtalálója csak a Saruk többi írását hitelesíttete, magát a kazár kagán levelét nem. Sőt mint Uwe Topper megállapította, az egyetemen, ahol a levelet állítólag őrzik nincs, csak egy katalógus szám van, ami szerint kikölcsönözte a levelet a Cambridge egyetem. Ott meg viszont nem tudnak ilyen kölcsönzésről. EGY NAGY KAMU AZ EGÉSZ AKÁRCSAK MAGA A KAZÁR BIRODALOM.

Ennyit erről.

Előzmény: Törölt nick (2687)