Dzsoni66336 Creative Commons License 1999.07.04 0 0 21
Hello Pirx,
Ha az ár nem számít, akkor valóban a Silicon a legjobb választás. Ebben egyetértek veled.
Ha a Silicont nem tudjuk megfizetni, és PC, meg Mac között kell választani, akkor én egyáltalán nem a technikai különbségek alapján döntenék. Azon egyszerě oknál fogva, hogy egyszerě felhasználó vagyok, akit nem érdekel a gép belseje, meg hogy hogyan, mitôl měködik, és nem is vagyok rá kíváncsi. Pusztán használni szeretném! Ezen szempont alapján pedig a Mac kb. öt klasszissal veri a PC-t - nem a hardver, hanem a Microfos miatt!
Abban a pillanatban, hogy a munka hatékonyságát azzal is mérnem kell, mint közgazdász, hogy kell-e tartanom rendszergazdát, kell-e hívnom szervizest, mennyit foglalkozunk Windows kiképzéssel alkotó munka helyett - teljesen egyértelmě a Mac hatékonysági elônye is hosszú távra is a wintel platformmal szemben. Az tény, hogy mindkét rendszernek vannak hibái, a személyes tapasztalatom viszont az, hogy a Mac-nak minimum egy-két nagyságrenddel kevesebb.
Egyébiránt ami a szövegszerkesztést illeti, nagyon gyakran kapunk dm leveleket postán. Ránézésra meg tudom mondani, melyiket csinálták PC-n, és melyiket Mac-en - jó-jó, ez már szubjektív dolog valahol - ugyanis magának a levélnek a kinézete általában klasszisokkal különb a Mac-en készült munka esetében.
Üdv
Előzmény: Pirx (20)