ds9 Creative Commons License 1999.07.04 0 0 1549
Dear Zombie,

szerintem a film még 3-4 hétig tudja hozni a 10 millió feletti heti bevételeket ( weekdays + weekend ) aztán pedig még jó sok hétig, olyan októberig, ha műsoron marad cca. csökkenő tendenciával a milliós nagyságrendet is hozzamajd, még.

Az USA-ban, szerintem még fogja tartani a 400 millióig az összes rekordot, de onnantól már nagyon le fog lassulni.
Szerintem is olyan 450-500 milliót fog hozni evvel, valószínü, hogy a No. 2 helyet elfoglalja az USA-ban.

Nemzetközileg azonban úgy gondolom ( beleszámítva a nemzetközileg is óriási, eddig soha nem tapasztalt várakozást ), hogy a film az USA bevételek cca. dupláját fogja hozni nemzetközileg, hiszen ilyen mega mozi ( a Titanicot leszámítva ) évek óta nem volt és ez a bevételekn is meg fog látszani.
Tehát szerintem a nemzetközi bevételek összesen ( USA + minden más együtt ) el fogják érni a 1,3 - 1,5 miliárd dollárt.

Még valami:

Ha valaki utánaszámol a mostani bevételekből akkor érdekes eredményre jut ( csak USA ).
Egy mozijegy ára az USA-ban 5.25 $( délután 4 előtt ), 6.5 $ ( általában ) és 9.5 $ ( New York, bármikor ) körül mozog.

Ha egy átlagos 6.5 $ jegyárat veszünk ( ez reális lehet ) és evvel az összeggel elosztjuk a jelenlegi bevételt ( 362.780.000 ), akkor arra az eredményre juthatunk, hogy az USA-ban eddig a filmet
55.812.308 ember látta ( vagy jó, ennyiszer nézték meg, mert valaki ugye többször ).

ÖTVENÖTMILLIÓ-NYOLCSZÁZTIZENKÉTEZER-HÁROMSZÁZNYOLC

Nem semmi, nem ?

Előzmény: Zombie (1546)