Kedves Macs,
hát igen a Szombat, veszélyes üzem, bár szerintem a Wild, wild, west és a Big Daddy az ami most fut, de ennek ellenére a mozis embernek is igaza lehet, hiszen már a film hetedik hete megy és ez azért elég sok.
Általában a filmek, az első 2-3 hét alatt hoznak sok pénzt aztán, konyec és már csak csordogál a zseton ( ház ez szép kis képzavar ).
Szerintem azért a SW még a tizedik hét végén is közel heti 10 milliót fog hozni, míg az e heti első 6 film ( a SW előtt mindegyik )a saját tizedik hetében a 1-3 millió között se lesz majd heti bevétel szempontjából.
Egyébként, hogy tetszik L.A. ?
Én közel két éve voltam, de elég meghatározhatatlan élményeim voltak, például a Hollywood Boulevard szerintem egy elég lepattant egy valami, és valahogy, nagy Los Angeles túl nagy és áttekinthetetlen ( hol is van L.A. ? )
Nekem személy szerint Beverly Hills tetszett a legjobban ( azt leszámítva, hogy olyan vidékiek Pesten érzésem volt, csóró rokon feelinggel megdobva ), de ott csak lakni szeretnék, de az oda vezető út még nem tiszta ( lotto 5-ös, bankrablás etc. ).
Ezért nem is érdekelt, hogy hol laknak a sztárok, tulajdonképpen engem az érdekelne, hogy én hol laknék :)