Schaf
2020.06.05
|
|
-2 0
12604
|
Látom te ilyen kioktató stílusú vagy, hogy "megdőlt a logika"... akkor had tegyek én is így:
1. Az NNG szoftverek közül CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a PDA verziós SD kártyás iGO8 volt kapható dobozos termékként kereskedelmi forgalomban, amit 2009-ben 8.3-as verzióra lehetett frissíteni. 2. Ez a dobozos termék CSAK ÉS KIZÁRÓLAG PDA készülékeken indult el, PNA-n, ide értve a Wayteq-ed is NEM! 3. A verzió amit te itt beírtál egy PNA-ra optimailzált szoftver, mely hazai forgalomba SOSEM került (se készüléken, se anélkül), pláne nem Wayteq-en. 4. Hogy mindezt honnan tudom? Onnan, hogy elvileg én vagyok Magyarországon az EGYETLEN külsős, akinek elvileg papírja lenne arról, hogy kivül-belül ismeri a szoftvert és annak verzióit. (Ide értve a program felépítését is), illetve jó eséllyel az egyetlen külsős fejlesztő, akinek hivatalosan engedték buherálni a szoftvert.
...tehát.
Ha legközelebb kérdezel, és valaki felhívja a figyelmed arra, hogy esetleg nem biztos hogy jó helyen és jó témában kérdezel, pláne ha az a topicban eleve tiltott is (nem adunk lopott szoftveres készülékhez supportot), légyszíves élj a gyanúval, hogy a másik esetleg tudja miről beszél.
Ami pedig a Wayteq-et illet... hogy mit loptak, meg mit nem, arról mesélhetnék.. legyen elég annyi, hogy a Wayteq márka egyik legnagyobb buktája az volt, amikor anno egy forgalmazó ezerszámra hozta forgalomba a készüléket lopott szoftverrel (mesleg pont ezért készült ilyennek a készülék, amilyen)...
Most pedig ha van kedved, keresd vissza a 12281.-es hozászólásom. Aztán vitázhatunk arról, kinek hogyan és miért kell, vagy lehet segíteni egy adott szituációban...
|
Előzmény: ZolaBor (12598)
|
|