MaCS Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1515
Haliho!
Elore is elnezest szeretnek kerni, de nem tudtam vegigolvasni a topicot, mivel nagyon korlatozott a hozzaferesem. Ezert lehet, hogy sokmindenben masokat fogok ismetelni.
A lenyeg, hogy kb. 15 perce jottem ki a SW1 eloadasarol. Eleve furcsa volt, hogy Los Angeles egyik legjobb mozijanak nagytermeben osszesen 7-en ultunk.
A film nem volt rossz, tulajdonkeppen vegig jol szorakoztam. Ennek ellenere allati csalodott vagyok.
Ennek a filmnek semmi koze a mar ismert harom reszhez. Az egesz hangulatabol semmi nem jott at! Nincsenek benne karakteres szereplok, hianyzik belole a Csillagok haboruja erzes, es raadasul az egesz tortenet nemcsak hogy elegge szetesik, de meg hihetetlenul bargyu is.
Nincs egy olyan figura sem, akire vissza lehetne emlekezni. Helyesebben van, megpedig a hihetetlenul idegesito JarJar, akitol az egesz teljesen komolytalan lesz.
Az elozo reszek elvetve elofordulo jo poenjaivan szemben a film nagy resze atment burleszkbe, ami raadasul egy nyolceves gyerek szinvonalanak szol.
A Csillagok haborujarol annak idejen az volt az egyik nagy elismeres, hogy a fil mert mesefilm lenni. Hat ez meg mar kifejezetten csak mesefilm lett. Nagyon szepek, bar egyaltalan nem tokeletesek a trukkok, es teljes mertekben az emberi oldal rovasara mennek. (Ez lehet persze, hogy nem is baj, mert tenyleg eleg gyenge a szineszi jatek.)

Szoval jopofa, de felejtheto kis filmet lattam, aminek semmi koze ahhoz a szellemhez, amit szamomra a Csillagok haboruja jelent. Amerika mar el is felejtette ezt a filmet.

Kar erte.

Udv: MaCS