ezroller Creative Commons License 1999.07.02 0 0 102
Nos, azert en megvedenem a Szoke Andrist, egy csomo filmben lattam mar (jo keson a dunyhatv-n es tarsain) es akkor is nagyon tetszett mar amit csinal. Ha jol emlexem a Roncsfilmben meg egyutt is szerepeltek a Sanyival.

Keresztbehivas: Tudomasul kell venni, hogy ez egy kis orszag keves sztarral, elobb-utobb varhato volt, hogy mindenkit 22x meghivnak mindenhova jol.

A riport nekem is nagyon tetszett, baromire oszintenek tunt, szoval cool.

Mas: Nekem halal mindegy, hogy melyik tv logoja van a sarokban, ha jol tudom, ez egy kulsos produkcio, amit barmelyik tv megvehetne ill. szerzodhetne ra. Engem szorakoztat (es az egesz csaladot), es vegul is ez a cel.. Ha sikerulne tobb musoridot kieroszakolnia Sanyinak, akkor a hosszabb musort is megneznem..

Plussmacis es egyeb marhasagok nyilvan kellenek marineni miatt, kibirjuk.. A drogkorus szerintem is halalgyenge volt..

Karomkodasokat is birom, ha "sulyosbitjak" a mondanivalot, csak finoman kell adagolni..

Magician-nek gyanusan olyan a stilusa, mint pitbullszaju andreanak.. ha nem te vagy o :)) , akkor bocsi a gyanusitgatasert..

Egyenlore ennyi, bocs ha kisse rendezetlen vagyok :))