Kedves Sándor,
ha megengedi, hogy így szólítsam. Ha személyesen találkoznánk, ez lenne a stílus köztünk ( és én a Fórumon sem szeretném elveszíteni a jómodoromat). Ezért kéren, ne ábrándítsa ki a világot a "választéktalan" nyelvezettel, hogy azokat a bizonyos kötőszavakat némileg körülírjam. Egy egyébként kulturált, értelmes, intelligens férfi nem lehet ilyen közönséges. Vagy ha igen, akkor a szememben nem férfi, a szó valódi értelmében. (Már bocsánat, talán szabad ennyi szubjektivizmus egy nőtől.)
A fentiektől eltekintve örömmel olvastam a beszélgetés szövegét, ami nyilván Új Pétert is és Önt is dícséri.
Amit az én kérdésemre válaszolt, elfogadom. Nem is gondolom, hogy kellene lelkiismeretfurdalásának lennie. De azt reméltem, hogy azért ez mégsem olyan egyszerű dolog az Ön számára sem: Fábry Sándor televíziós showman-t igenis az MTV csinálta meg. Legalább ezt ismerjük el együtt.
Egyebekben az a tény, hogy annyira megosztja a közvéleményt (a marketing és kommunikációs adatok ezt mutatják) pozitív Önre nézve. Mert azt igazolja vissza, hogy egyéniség és ez jó. Nem szerény, az biztos, de hát melyik showman az?
Szóval magam is sok sikert kívánok, bár nem vagyok állandó nézője. Ha mégis igen, az a munkámhoz tartozik.
Végül: van néhány dolog, amit szívesen "megbeszélnék" Magával közvetlenül is. Ha vállalkozna rá, a hotmailemen megtalál. Örülnék neki.
Kedves Új PÉter és Fórum és akit illet!
Nem lenne kedvük egy hasonló programot lebonyolítani Szenes Andreával is?
Ahogy elnéztem, az utóbbi idők egyik leglátogatottabb topicja volt a Te mit bíznál Szenes Andreára? című. Őszintén szólva nagyon érdekes lenne olvasni, hogyan reagál ő, ha szembesül az itt leírt véleményekkel.
Kedcves PÉter és Sándor, a legjobbakat mind a kettejüknek.
Üdv.
magician